Proiecte speciale


Lumea de la picioarele copacilor
Baza copacilor este una din "obsesiile mele vizuale"... Mereu gasesc ceva interesant de privit acolo, este ca un mic univers, cu tot felul de plantute, uneori gunoaie, insecte, frunze sau resturi de frunze proptite acolo de vant. Nu exista iesire cu aparatul foto din care sa nu ma intorc cu o astfel de imagine.

Tinutul ciupercilor
L-am descoperit intamplator, intr-o drumetie spre piscul Cainelui si m-a fascinat. A fost prima data cand am vazut atatea ciuperci la un loc, crescand natural, in mijlocul pustietatii. Aici isi vor face loc numai ciuperci, ciuperci si ciupercute.

Ghicitor in frunze
In timp, am observat ca frunzele imi pot "vorbi", fie ca imi confirma lucruri pe care le stiu, fie ca fac previziuni. E cam ca ghicitul in cafea... cred.

Dor de duca
E o idee care s-a dorit a se materializa in cat mai multe imagini de calatorie. Din pacate, cam putine calatorii in ultimul timp, asa ca... :(

Buruieni
Cum sunt fascinată de plantele mici, pe care nu le observăm din prima sau pe care nu le-aş observa în mod normal, prin aprilie mi-a venit ideea cu buruienile. Buruienile atât de urâte de grădinari arată uneori la fel de frumos ca plantele elegante crescute cu multă grijă. Iubesc buruienile şi flora spontană pentru că au o simplitate superbă, aparţin locului în care trăiesc şi nu au fiţe.

Ia uite...
...sunt cuvintele mirării, uimirii, descoperirii. Cuvintele pe care le spun copiii când găsesc ceva, inedit sau obişnuit, care le atrage atenţia. Ia uite ar fi locul cu fotografii despre lucrurile obişnuite, dar frumoase, de care să nu uităm sau de care să ne minunăm ca nişte copii.

România e frumoasă
Şi e frumoasă în ciuda a ceea ce se spune urât despre ea.

Momente ciudate
...sau alte obsesii. Se tot intampla sa vreau sa prind o imagine si sa iasa altceva. Alteori vad ceva care privit intr-un anumit fel, pare altceva.  Nu sunt neaparat rateuri, din contra. Si mai intra aici fotografiile care-mi sunt foarte apropiate de suflet, dar care nu pot fi incadrate in alta parte.

Deocamdata... atat.

Lavinia

___________________________

Comentarii

  1. Buna, Lavinia, imi plac articolele si proiectele tale si daca ai fi interesata de o colaborare pe domeniul media te rog sa-mi scrii- corcioveiandreea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare